Fikk hundevakt et par dager, så da benyttet jeg anledningen til å stikke til fjells. Tenkte å overnatte på Bygdin, men med Trollrock på Beitostølen var det fullbooket.

Foss ved Fagernes
Fossen ved Fagernes

Valgte derfor Haugseter, der jeg har vært ved flere anledninger tidligere.

Etter en god middag med påfølgende hvil, tok jeg en tur opp Keisaren. Fin ettermiddagstur og nydelig lys på toppen.

Sau i solnedgang
Utsikt fra Keisaren

Dagen etter tenkte jeg å ta turen til Wadahl eller Golå, og gå noen turer derfra. Men jeg hadde fått smerter i en tå, så valget falt på en tur til Falkefanger-anlegget i Skåbu. Ble en liten runde på ca 5 kilometer. Møtte en simle og kalv på stien som snudde straks de fikk se meg. Fulgte etter de rundt en sving, men så de ikke mer. Fikk derimot se en hel flokk oppe på en kolle.

Reinflokk

Positivt overrasket over rekkevidden på C40’n. Ladet bare en gang, men tror faktisk det ikke hadde vært nødvendig. Men bedre ‘safe than sorry’ som de sier på nynorsk.

Picture of Morten Bråthen

Morten Bråthen

Fotograf som elsker turer i skog og mark med min firbente venn

Siste innlegg
Bildegallerier