Med Ida, Dario, Mor og Mona

Mor, Mona og Ida hadde leid en hytte på Golå. Jeg reiste opp dagen etter. Vi gikk en tur på gamle tomter, innover Langslåa til vår gamle hytte og inn til Marmorberget. Dagen etter reiste Ida og jeg til Jotunheimen. Vi parkerte ved Vandrerhjemmet og hadde gode forsetter om å gå til Rasletind. Men vi snudde ved vannet ved Raslet. Nok en gang hadde vi valgt feil rute og latskapen tok meg.
Reinsdyr på vei opp mot Rasletind
Raslet
Meg
Ida
Marmorberget
Mor på Marmorberget
Ida og Dario
Ida og Dario
Ida og Dario
Mor, Ida og Mona
Titter inn i hytta ‘vår’.

På hjemturen stoppet vi ved Vargebakken og tok en rask tur opp på første avsatsen til Knutshøe.

Picture of Morten Bråthen

Morten Bråthen

Fotograf som elsker turer i skog og mark med min firbente venn

Siste innlegg
Bildegallerier